Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، درمانگاه فرهنگیان هرمزگان واقع در کوچه مجاور با شهرداری بندرعباس با 23 کارمند مشغول فعالیت است اما بواسطه دوران کرونا و کاهش خدمات آن و کاهش مراجعه بیماران به این مرکز درمانی، عملا رو به زمین‌گیری نهاد به طوری که در ماه‌های اخیر کارمندان آن 6 ماه بود که حقوق دریافت نکرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

با بازدید شبانه مهدی دوستی در همان اولین هفته انتصابش به عنوان استاندار هرمزگان از این درمانگاه، بلافاصله با تلاشی ویژه و همکاری شرکت نفت ستاره خلیج فارس، 5 ماه حقوق عقب مانده کارکنان این درمانگاه پرداخت شد اما مشکلات این درمانگاه به اقداماتی اساسی‌تر نیاز دارد تا 26 هزار فرهنگی هرمزگان و بیش از 60 هزار نفر خانواده آنان بتوانند خدماتی شایسته و در خور شأن جامعه فرهنگیان استان دریافت کنند.

در همین زمینه حسین ابوالپور همایی مدیرعامل درمانگاه فرهنگیان هرمزگان در گفت‌وگویی رسانه‌ای با بیان این که هنوز تکلیف پروانه‌های درمانگاه فرهنگیان روشن نشده و این تشکیلات خودگردان اداره می‌شوند، عنوان داشت: اگر تجهیز باشیم و تعرفه ما بخش خصوصی باشد ، می‌توانیم دوام بیاوریم اما گران شدن اجناس دندانپزشکی و عدم افزایش متناسب تعرفه‌ها و کرونا سبب کساد شدن وضعیت این درمانگاه شده است.

 

وی افزود: درمانگاه فرهنگیان در دوران کرونا بدلیل نداشتن تجهیزات تشخیصی عملا از گردونه درمان وا ماند و با ۸۰ درصد کاهش بیمار در دوران کرونا مواجه شدیم و این در حالی بود که افزایش شدید هزینه‌ها، افزایش حقوق ۲۳ کارمند و ... موجب شد تا عملا درمانگاه مقروض شود.

ابوالپور همچنین در بیان دیگر مشکلات این درمانگاه نیز گفت: یونیت‌های دندانپزشکی ما فرسوده شده و حتی دستگاههای چشم پزشکی ما با وجود سه متخصص چشم پزشکی در هفته کاملا مستهلک شده و دستگاه اکوکاردیوگرافی ما به دلیل قدیمی بودن، دیگر قابل بهره‌برداری نیست. حتی رادیوگرافی تک دندان ما کهنه شده و اتوکلاوهای ما قدیمی و مستهلک است و خدمات ما در شان خانواده معلمان نیست.

 

مدیرعامل درمانگاه فرهنگیان تصریح کرد: 6 ماه در پرداخت حقوق پرسنل این درمانگاه عقب بودیم اما با حمایت استاندار و مدیرکل آموزش و پرورش و آقای دادور مدیرعامل نفت ستاره، ۵ ماه حقوق معوق ما را که ۶۰۰ میلیون بود، پرداخت شد و در تلاشیم تا از ظرفیت صنایع برای تجهیز درمانگاه بهره بگیریم و در این زمینه پیگیری‌های خوبی از سوی دفتر استاندار انجام شده است تا تجهیزات و امکانات مناسبی به این درمانگاه اختصاص یابد.

ابوالپور اضافه کرد: تعرفه‌های درمانگاه‌های فرهنگیان بشدت پایین است و برای پزشکان متخصص نمی صرفد در این بخش کار کنند و از سوی دیگر همه درمانگاه‌های فرهنگیان در کشور همین دست مشکلات را دارند اما با کمک‌های محلی و صنایع پیرامونی و حمایت خیران توانسته‌اند پاره‌ای از تجهیزات مورد نیاز خود را تأمین کنند.

 

راه حل چیست؟

وی در بیان راه حل و پیشنهاد برای این منظور نیز عنوان کرد: باید درمانگاههای وزارت آموزش و پرورش بتواند از پزشکان و معلمان استخدامی در تامین نیروی انسانی کمک بگیرند و از سوی دیگر بنگاههای اقتصادی استان کمک کنند تا خدمات درمانی شایسته‌ای به خانواده ۲۸ هزار فرهنگی و بازنشسته و 70 هزار نفر خانواده‌های آنان ارائه شود.

 

مدیرعامل درمانگاه فرهنگیان هرمزگان بیان داشت برای تجهیز کامل این درمانگاه در بخش‌های فیزیوتراپی، دندانپزشکی، قلب، چشم پزشکی، زنان و زایمان و ... به ۷ تا ۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا بتوانیم خدمات مطلوب، تخصصی و شایسته‌ای به خانواده فرهنگیان، بازنشستگان و خانواده‌های آنان ارائه کرده و در عین بتوانیم رضایتمندی مطلوبی در این زمینه فراهم آوریم.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: هرمزگان دندانپزشکی درمانگاه فرهنگیان بندرعباس حمایت صنایع فرسودگی تجهیزات درمانگاه فرهنگیان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۴۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرآبادی با بیان اینکه حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری‌های بین‌المللی بوده و همواره در تعاملات بین‌المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم، تصریح کرد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می‌افتد که بازارهای بزرگ‌تری داشته باشیم.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت‌های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شأن هستند که در این میان بازارهای بین‌المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین‌المللی مستلزم شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین‌المللی ارائه می‌شود، سبد بزرگ‌تری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل‌گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

به گفته او، اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین‌المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملاً عرصه را برای افزایش تولید این شرکت‌ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می‌کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شر کت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه‌های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که بیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی‌های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

میرآبادی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های مؤثر برای توسعه همکاری‌ها و ایجاد تعاملات بین‌المللی مبتنی بر فناوری‌های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت‌ها به بازارهای صادراتی جدید از رهگذر تعامل با دستگاه‌های مختلفی که در حوزه بین‌الملل کار می‌کنند، هموار کند و از این طریق بر غنای نمایشگاه بیافزاید و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از حوزه‌های حمایتی و تقویت بعد بین‌المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه‌های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه‌های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزوده‌ای را برای شر کت‌ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6097092

دیگر خبرها

  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • پایان ۳۸ سال چشم‌انتظاری خانواده شهید چابکسری
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • پایان ٣٨ سال چشم انتظاری خانواده شهید چابکسری
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود